Prieš porą dienų „Pelikanai“ labai panašiu rezultatu 93:84 įveikė ir Portlando „Trail Blazers“.

Šį kartą Luizianos atstovai kontroliavo padėtį aikštėje ir trečio kėlinio metu pirmavo net 25 taškų skirtumu. Visgi tuomet „Grizliai“ atsakė savo spurtu 25:7 ir grėsmingai priartėjo iki 90:85, tačiau svečiai per likusį laiką atsilaikė.

Juos į priekį vedė Herbertas Jonesas su 17 ir Brandonas Ingramas su 16 taškų. Zionas Williamsonas pridėjo 14, o C. J. McCollumas – 11 taškų.

Jonas Valančiūnas šį sykį pasirodė kiek kukliau nei įprasta. Lietuvis per 18 minučių sukrapštė 6 taškus (1/3 dvitaškis, 0/1 tritaškių, 4/6 baudos), 6 atkovotus kamuolius, 3 rezultatyvius perdavimus ir 1 bloką.

JV, kuris gavo įspūdingą bloką nuo Trey'aus Jemisono, antrą mačo dalį pradėjo nuo atsarginių žaidėjų kėdžių, o jį penkete pakeitė Larry Nance'as.

Šeimininkams Jarenas Jackson atnešė 22, Vince'as Williamsas ir Luke'as Kennardas – po 12, o Yuta Watanabe – 11 taškų.

Solidžią gynybą įjungę „Pelikanai“ tapo pirmąja komanda šį sezoną, sugebėjusia laimėti du susitikimus paeiliui ir nepraleisti juose 90 taškų. Jie taip pat yra pirmieji per pastaruosius dvejus metus, kurie iškovojo dvi iš eilės pergales, nors patys nepelnė 100 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją