Toronto klubui atstovaujantis Jonas Valančiūnas per 29 aikštėje praleistas minutes pasižymėjo galingu bei efektyviu dvigubu dubliu ir surinko 14 taškų (5/6 met., 4/4 baud.), 15 atkovotų kamuolių, 3 blokus ir 1 perimtą kamuolį.

Negana to, savo tiesioginį oponentą Cody Zellerį JV ne tik paliko be taškų, bet ir privertė surinkti šešias asmenines pražangas.

Visgi šeimininkai šiose rungtynėse nesugebėjo sulaikyti Šarlotės klubo snaiperių, pataikiusių net 16 iš 32 tolimų metimų. Prie šio skaičiaus itin solidžiai prisidėjo veteranas Marvinas Williamsas, ne tik puikiai atakavęs iš toli, bet ir tapęs vienu iš dviejų dvigubą dublį surinkusių rungtynių krepšininkų.

Aukščiausią tritaškių taiklumo tašką „Hornets“ pasiekė ketvirtame rungtynių kėlinyje, kai pataikė net 8 tolimus metimus iš 10, o per paskutiniąsias dvi minutes du svarbius tritaškius smeigė Visų Žvaigždžių rungtynių dalyvis Kemba Walkeris.

Šiuo metu vienuoliktoje Rytų konferencijos vietoje žengianti Šarlotės ekipa išlygino tarpusavio reguliariojo sezono rungtynių serijos su „Raptors“ rezultatą. Keturis kartus sezone susitikusios komandos pasidalino po dvi pergales.

Į trečiąją Rytų konferencijos vietą pakilti besikėsinantys „Raptors“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą po šešių pergalių iš eilės. Pergalės atveju šeimininkai būtų užsitikrinę namų aikštės pranašumą pirmajame atkrintamųjų varžybų etape. Artimiausias rungtynes naktį iš penktadienio į šeštadienį Kanados ekipa žais namuose su Indianos „Pacers“ krepšininkais.

Visose septyneriose likusiose rungtynėse Toronto varžovais bus Rytų konferencijos klubai, o sezoną Ropliai užbaigs balandžio 12-ąją dieną išvykoje susikibdami su NBA čempionais Klivlando „Cavaliers“.

„Raptors“ ekipai vis dar padėti negali įžaidėjas Kyle‘as Lowry, praleidęs 18-ąsias rungtynes iš eilės. Į starto penketą po traumos sugrįžęs Demarre Carrollas per 25 minutes surinko tris taškus (1/5 met.) ir tris atkovotus kamuolius.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 28 (11/24 met., 6 atk. kam., 8 rez. perd.), Cory Josephas 18 (7 atk. kam., 5 rez. perd.), Serge‘as Ibaka 15, Jonas Valančiūnas 14 (15 atk. kam., 3 blk.), Patrickas Pattersonas ir Normanas Powellas po 10 taškų.

„Hornets“: Marco Belinelli 21 (7/11 met., 5 rez. perd.), Kemba Walkeris 19 (7/25 met.), Marvinas Williamsas 18 (4/6 trit., 12 atk. kam.), Nicolas Batumas 15, Frankas Kaminskis 13 taškų.

Atsarginių krepšininkų rezultatyvumo dvikovoje svečiai Toronto klubą aplenkė net 52:28.