Brandono Ingramo sugrįžimo į aikštę sulaukę „Pelikanai“ startavo galingai ir trečiojo kėlinio pradžioje J. Valančiūnui pataikius trečią savo tritaškį pirmavo 21 taško skirtumu – 65:44.

Kiek atkutę „Grizliai“ ketvirčio pabaigoje priartėjo iki vienženklio atstumo (81:72), tačiau greitai buvo apraminti dar kelių šeimininkų tolimų šūvių (100:81) ir grėsmės nebekėlė.

Po antros pergalės sezone Naujojo Orleano atstovai tiek Vakarų konferencijos, tiek ir visos NBA lygos turnyro lentelės dugne paliko Hjustono „Rockets“ (1-11) krepšininkus.

Snaiperio režimą įjungęs J. Valančiūnas į buvusios savo komandos krepšį per 34 minutes sumetė 15 taškų (3/4 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai), sugriebė 9, o perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezutatyvius perdavimus, blokavo 2 varžovų metimus ir prasižengė 5 kartus.

Šiemet įspūdingai iš tolimos distancijos atakuojantis JV kol kas realizuoja beveik 58 procentus tolimų savo bandymų – taiklūs buvo 15 iš 26 jo paleistų tritaškių.

Nugalėtojams Nickeilas Alexanderis-Walkeris surinko 21, B. Ingramas – 19, Herbertas Jonesas – 17, o Devonte Grahamas – 15 taškų.

Svečių gretose į trigubą dublį kėsinosi Ja Morantas, sukaupęs 22 taškus, 9 atkovotus kamuolius ir 10 rezultatyvių perdavimų.

Dillonas Brookas pasižymėjo 23, o lietuvį Memfyje pakeitęs Stevenas Adamsas – 15 taškų (5/8, 5/7 baudos, 9 atk. kam., 4 rez. perdd, 3 blk.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)