Pasak pranešimų, 30-metis puolėjas su klubu susitarė dėl penkerių metų maksimalios vertės – 226 mln. JAV dolerių kontrakto.

Pirmaisiais kontrakto metais P. George‘as uždirbs ankstesniame kontrakte numatytus 36 mln. dolerių, o per likusius ketverius metus jo sąskaitą papildys net 190 mln. dolerių.

Tai yra trečias didžiausias kotraktas NBA istorijoje. Rekordas priklauso Damianui Lillardui, kuris su Portlando „Trail Blazers“ yra sudaręs šešerių metų 257 mln. dolerių vertės sutartį. Jameso Hardeno ir Hjustono „Rockets“ šešerių metų sutarties vertė – 228 mln. dolerių.

Pernai iš Oklahomos „Thunder“ į „Clippers“ persikėlęs P. George‘as pirmajame sezone Los Andžele per susitikimą vidutiniškai įmesdavo po 21,2 taško, atkovodavo po 5,8 kamuolio bei atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo.

Didžiąją karjeros dalį Indianos „Pacers“ garbę gynęs atletas praėjusią savaitę pareiškė, jog karjerą norėtų baigti vilkėdamas būtent „Clippers“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)