Jonas Valančiūnas tradiciškai rungtynes pradėjo starto penkete, tačiau lygiai taip pat tradiciškai ant parketo praleido mažiausiai iš visų starto penketo žaidėjų – 27 minutes.

Per šį laiką 213 cm ūgio centras iš Lietuvos spėjo pelnyti 17 taškų (7/9 dvit., 3/4), atkovoti 9 kamuolius, atlikti bloką ir tik porą sykių prasižengti. Solidžiai savo progas atakuoti realizavęs 24-erių lietuvis „Raptors“ gretose rezultatyvumu nusileido tik 36 taškus surinkusiam DeMarui DeRozanui.

JV europietiškoje dvikovoje po krepšiais nieko nenusileido ir Juodkalnijos atstovui Nikola Vučevičiui, kuris per 29 minutes pelnė 12 taškų, atkovojo 15 kamuolių ir atliko 4 rezultatyvius.

Tai buvo pirmosios šių dviejų komandų rungtynes po vasario viduryje atliktų mainų, kuomet Terrence'as Rossas išvyko į Orlandą, o Serge'as Ibaka atvyko į Toronto.

Jose abu krepšininkai savo komandose išsiskyrė naudingumu: T. Rossas mačą užbaigė su 17 taškų, o S. Ibaka – su 16 taškų ir 7 po krepšiais sugriebtais kamuoliais.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 36 (12/20 dvit., 1/1 trit., 9/14 baud. met.), Jonas Valančiūnas 17, Serge'as Ibaka ir Normanas Powellas po 16, Cory Josephas 15 (13 rez. perd.), Jakobas Poeltlas 12 taškų.

„Magic“: Elfridas Paytonas 22 (9 rez. perd.), Evanas Fournier 20, Terrence'as Rossas 17, Aaronas Gordonas 16, Nikola Vučevičius 12 taškų.

Jau šeštą pergalę iš eilės šventę kanadiečiai tęsia lenktynes dėl geresnių pozicijų Rytų konferencijoje – vietą atkrintamosiose jau užsitikrinęs Toronto klubas šiuo metu rikiuojasi ketvirtas.

Kitas „Raptors“ varžovas – Šarlotės „Hornets“ (33/40) klubas, su kuriuo namuose bus žaidžiama naktį iš ketvirtadienio į penktadienį.