Per visą lygą nuvilnijo tradicinė žiniasklaidos diena, kurios metu krepšininkai dalino interviu, pozavo fotosesijose ir juokavo.

Į savo darbovietes grįžo ir abu NBA lietuviai – Jonas Valančiūnas, Naujajame Orleane pasakojęs apie įsimintiną pergalę pasaulio čempionate prieš JAV rinktinę, ir traumą išsigydęs Domantas Sabonis, visiškai sveikas prisistatęs Sakramente.

Bostone pirmuosius žodžius tarė taip pat planetos pirmenybes praleidęs bei klubą pakeitęs latvis Kristapas Porzingis, vietoje Vašingtono „Wizards“ vilkėsiantis „Celtics“ aprangą.


Savaime suprantama, itin daug dėmesio sulaukė pagrindinė NBA padangę supurčiusių grandiozinių mainų figūra Damianas Lillardas, iš Portlando persikraustęs į Milvokį.

„Nemanau, kad kam nors yra paslaptis tai, kaip aš noriu laimėti. Būtent todėl čia ir atsidūriau. Esu nepaprastai sujaudintas galimybės būti „Bucks“ organizacijos dalimi ir žaisti kartu su geriausiu lygos krepšininku“, – kalbėjo Dame'as.

Savo raumenis išpūtė ir didijį trejetą iš Devino Bookerio, Bradley Bealo ir Kevino Duranto suformavę Finikso „Suns“.

Tuo metu iš kaitriosios Arizonos į saulėtąją Kaliforniją persikėlęs 38-erių metų veteranas Chrisas Paulas, padedamas Stehenpo Curry, Klay'aus Thompsono, Andrew Wigginso ir Draymondo Greeeno, tikisi pagaliau sumedžioti pirmąjį savo NBA aukso žiedą.

Nuo 2014-ųjų nacionalinės komandos marškinėlių nevilkėjęs Stephas, beje, pareiškė esantis pasiryžęs kitais metais padėti jai susigrąžinti šlovę Paryžiaus olimpinėse žaidynėse.

Jose galima sulaukti ir šią žiemą jau 39-ąjį gimtadienį švęsiančio LeBrono Jameso apsilankymo. Los Andželo „Lakers“ vedlys, pagerbdamas Billą Russello atminimą, šį sezoną grįš prie 23-iojo numerio (buvo 6-as).

Didelį ažiotažą keliantis pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas prancūzų supertalentas Victoras Wembanyama tikisi padėti iš pergalių kelio išklydusiems San Antonijaus „Spurs“ grįžti į atkrintamąsias.

Sunkiai atpažįstamas po vasaros pasirodė pernai iki pat Superfinalo Majamio „Heat“ klubą atitempęs Jimmy Butleris, pasipuošęs nauja ekstravagantiška šukuosena. Kaip visada kovingas Jimmy nesikuklino pasakydamas, kad nugalės į Floridą nesėkmingai viliotą D. Lillardą.


Naujojo NBA Reguliariojo sezono startas numatytas jau po trijų savaičių – spalio 24 dieną.

Lažybininkų manymu, pagrindiniai būsimojo NBA sezono favoritai yra grėsmingą Giannio Antetokounmpo ir D. Lillardo duetą sulipdę „Bucks“. Tarp galimų aršiausių jų konkurentų įvardijami „Celtics“ bei titulą ginsiantys Denverio „Nuggets“ kolektyvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją