Į NBA „Kylančių žvaigždžių“ rungtynes patekęs Domantas Sabonis ir toliau įrodinėja dėl ko sulaukė tokio pripažinimo. Per tris mačus žaidė po 19 minučių ir rinko po 5,6 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

20-mečio universalus žaidimas atsispindi ir lietuviškame gražiausių epizodų penketuke: penktą vietą užėmė jo reidas per visą aikštę, pasibaigęs dviem elegantiškais taškais, o trečią – idealus perdavimas komandos draugui.

Vis dažniau nuo suolo praėjusią savaitę pakildavo ir Donatas Motiejūnas, keturiuose mačuose žaidęs vidutiniškai po 17 minučių. Kaip ir Domas, D-Mo aikštėje dirba dėl komandos, o ne dėl pelnomų taškų, todėl aukštaūgio statistika ir nėra itin įspūdinga.

Po 4 taškus pelnęs, 4,5 kamuolio atkovojęs ir 1,25 rezultatyvaus perdavimo atlikęs D. Motiejūnas įsimintiniausią savo epizodą sukūrė prieš „Jazz“ vyrukus, kai per visą aikštę atliko perdavimą į greitą puolimą nurūkusiam Timui Frazieriui.

Fantastišką formą pastaruoju metu demonstruojantis Jonas Valančiūnas praėjusią savaitę ant NBA arenų parketo žengė triskart. 24-erių milžinas iš Lietuvos rinko po 18 taškų, 8,6 kamuolio, tačiau „Raptors“ laimėjo vos kartą.

Bet būtent pralaimėtose rungtynėse JV pasižymėjo įspūdingiausiu dėjimu – savo tradiciniu judesiu išmaudė „Timberwolves“ aukštaūgį ir ataką užbaigęs galingu dėjimu dar kurį laiką pasisupo ant lanko.

Nors Mindaugui Kuzminskui iš lietuvių praėjusi savaitė buvo pati blogiausia (žaidė vos dvejose rungtynėse iš ketverių: vid. 20 min. ir 4 tšk.), tačiau būtent jis sukūrė gražiausią epizodą, išjudinusį net ir vyresnio amžiaus „Knicks“ sirgalius.