Šį kartą rinkinyje NBA gerbėjai iš Lietuvos neišvys Donato Motiejūno, kuris praėjusią savaitę per tris mačus apskritai pelnė vos 4 taškus. Visus – į „Raptors“ krepšį.

Domantas Sabonis taškais džiugino tik vienose rungtynėse iš keturių: prieš San Antonijaus „Spurs“ vyrus įmetė 13, o likusiose – tik po 2. Visgi vien pirmojo susitikimo užteko, kad 20-metis „Thunder“ aukštaūgis į penketuką įsiterptų dukart.

Dar vieną produktyvią savaitę į savo gyvenimo aprašymą įsirašė Mindaugas Kuzminskas, per 16 minučių rinkęs po 6 taškus. Nors 205 cm ūgio puolėjo metimai dažniau skriejo pro šalį, savo tradiciniu jau tapusį derinį Kūzia išpildė idealiai: patyliukais prabėgęs palei galinę liniją gavo perdavimą ir atliko elegantišką dėjimą bei taip užsitarnavo vietą gražiausiųjų rinkinyje.

Geriausiai per paskutines septynias dienas anapus Atlanto pasirodė Jonas Valančiūnas. 24-erių metų „Raptors“ centras dėl per greitai prisirinktų pražangų užbuksavo tik žaisdamas prieš „Magic“ (12 min., 3 tšk., 3 atk. kam., 4 praž.), o iš viso per ketverias rungtynes rinko po 15,75 taško ir 7,75 atšokusio kamuolio. Jo galingi dėjimai labiausiai drebino Bruklino arenos lankus.

Visiems Lietuvos krepšinio sirgaliams – smagaus žiūrėjimo, o Mindaugui, Jonui, Donatui ir Domantui – geros ateinančios savaitės!