„Labai sunku“, – kalbėdamas su žiniasklaida po rungtynių atsiduso 25-ą gimtadienį švenčiantis Jonas Valančiūnas, kuris žaidė ilgiausiai serijoje (33 min.). Mūsiškis tuoj pat atgavo ryžtą, paklaustas apie ketvirtą susitikimą, kuris vyks sekmadienio vakarą (22.30 val. Lietuvos laiku).

„Čia ir paaiškės, iš kokio molio mes nulipdyti. Ar mes išeisime ir pasiduosime, ar išeisime ir kovosime. Ir nesvarbu, ar laimėsime, ar patirsime nesėkmę. Mes tiesiog privalome išeiti ir kariauti! Turime palikti visas jėgas aikštelėje“, - kalbėjo mūsiškis.

Puikiai trečias rungtynes pradėjęs J. Valančiūnas per pirmas aštuonias minutes pelnė 8 taškus.

„Taip, pirmus tris kėlinius mes grūmėmės. Buvo pakilimų ir nuosmukių, bet mes kovojome“, - sėkmingą rungtynių atkarpą prisiminė J. Valančiūnas.

Vėliau iki pat ketvirto kėlinio antros pusės JV negavo galimybės atakuoti iš žaidimo, o formalumu tapusioje susitikimo pabaigoje sumetė visus keturis mestus dvitaškius. Viso J. Valančiūnas surinko 19 taškų (8/10 dvitaškiai, 3/4 baudos) ir 8 atkovojo kamuolius.

„Tiesą pasakius, šiandien mes nepasidavėme, bet jie buvo pajėgesni už mus šįkart“, – konstatavo uteniškis.

Ką reiktų pakeisti „Raptors“ žaidime tam, kad ketvirtose serijos rungtynėse būtų galima pranokti „Cavaliers“, J. Valančiūnas receptų neturėjo.

„Ką galima pakeisti? Aš nežinau. Aš negaliu atsakyti“, - liūdnoka gaida praėjusio mačo komentarą baigė Toronto komandos centras.

Tai, kad yra kietas vyrukas, lietuvis įrodė trečio kėlinio pradžioje, kai kovoje dėl kamuolio po krepšiu su Klivlando ekipos ir visos NBA žvaigžde LeBronu Jamesu, J. Valančiūnas paguldė varžovą ant parketo, o arčiausiai sėdėję žiūrovai pritardami iškėlė verkiančio LeBrono portretus. Prie J. Valančiūno tuoj pribėgo pamokyti mūsiškį sumanęs Tristanas Thompsonas, o besistumdančius žaidėjus išskyrė kiti „Raptors“ krepšininkai ir teisėjas.

*********