„Aš moku krepšinį žaisti tik vienu būdu, kalbu nuoširdžiai. Kitaip tiesiog nesugebu. Kai žengiu ant parketo, aš bandau pamiršti viską ką turiu ar žinau – jausmus, rezultatus, dienos laiką ar valandą, datą. Man tai nėra svarbu. Krepšinis yra krepšinis ir aš bandau pasiekti kuo daugiau, viską palikdamas aikštelėje. Rekrodai nėra mano tikslas “, – ESPN citavo ryškiausią pastarojo NBA sezono žvaigždę.

Paklaustas, ar tikisi šį sezoną tapti naudingiausiu NBA reguliariojo sezono krepšininku, Domanto Sabonio komandos draugas taip pat neužsiėmė savigyra.

„Kiekvieną naktį aš žengiu į aikštelę ir kovoju aukščiausiame lygmenyje. Didžiuojuosi tuo, kad man pavyksta, tačiau pagrindinis mano tikslas yra ne asmeninis rezultatas, o galimybė padėti komandai laimėti rungtynes“, – teigė R. Westbrookas.

Pagrindiniu kandidatu tapti sezono MVP yra laikomas Hjustono „Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas, taip pat žaidžiantis geriausią sezoną per savo karjerą NBA. Kadaise abudu šie gynėjai kartu atstovavo „Thunder“, kur sudarė smogiamąjį trejetą kartu su Kevinu Durantu ir nužygiavo iki 2012-ųjų NBA superfinalo, tačiau jame 1-4 turėjo pripažinti Majamio „Heat“ ekipos pranašumą.

„Tai yra nuostabus pasiekimas. Russellas visą sezoną žaidė išskirtinai stabiliai. Iki šiol tokių pasiekimų nėra buvę, todėl visai lygai ir pačiam Russellui tai yra labai svarbu“, – R. Westbrooko pasiekimą komentavo J. Hardenas.

Pats J. Hardenas per pastarojo sezono NBA rungtynes vidutiniškai pelno po 29,2 taško, atkovoja po 8,1 kamuolio ir atlieka po 11,2 rezultatyvaus perdavimo.

R. Westbrooko vidurkiai šiame sezone – 31,7 taško, 10,4 rezultatyvaus perdavimo, 10,7 atkovoto kamuolio per mačą.

Jau dabar aišku, kad abi žvaigždės akis į akį susidurs NBA Vakarų konferencijos atkrintamųjų varžybų pirmajame etape. „Rockets“ konfrencijoje užėmė 3-iąją, o „Thunder“ – 6-ąją vietas.

„NBA lyga turėtų priimti beprecedentį sprendimą ir skirti du sezono MVP titulus. Nežinau, kaip kitaip teisingai išspręsti šį klausimą“, – dar visai neseniai kalbėjo po praėjusio sezono profesionalo karjerą baigęs Kobe Bryantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)