Svečiai pirmavo tik pačioje rungtynių pradžioje, o visą likusį laiką savo sąlygas aikštėje diktavo „Pelicans“. Didžiausias skirtumas siekė 23 taškus.

Didžiausiu pergalės kalviu tapo sezono rezultatyvumo rekordą pagerinęs CJ McCollumas. Jo sąskaitoje 40 taškų, 8 atkovoti kamuoliai ir 9 rezultatyvūs perdavimai.

J. Valančiūnas prisidėjo dvigubu dubliu. Lietuvis per 26 min. pelnė 16 taškų (6/12 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 4/4 baudos), atkovojo 10 kamuolių, atliko rezultatyvų perdavimą, perėmė kamuolį, dukart suklydo ir 5 sykius prasižengė.


Po rungtynių daug gerų žodžių apie J. Valančiūną pasakė jo komandos draugas Willy Hernangomezas.

„Esu labai laimingas už JV. Jis yra geriausias mano draugas komandoje. Jis – puiki asmenybė aikštėje ir už jos ribų. Jis – vienas geriausių vidurio puolėjų NBA lygoje. Jis puikiai žaidžia pastaruoju metu, dominavo po krepšiu ir šiandien. Esu labai laimingas, kad galiu žaisti šalia JV. Tiesiog myliu jį“, – lietuviui komplimentus žarstė „Pelicans“ komandos ispanas.


Dėl NBA sveikatos ir saugumo protokolo padėti komandai negalėjo Zionas Williamsonas, dėl traumos – Brandonas Ingramas.

Kitas rungtynes Naujojo Orleano ekipa žais penktadienį svečiuos su Oklahomos „Thunder“.

Spurs“: Jeremy Sochanas 23, Tre Jonesas 19, Joshas Richardsonas 14, Jakobas Poeltlas 13, Devinas Vassellas 10.

Pelicans“: CJ McCollumas 40, Jonas Valančiūnas 16 (10 atk.k.), Trey Murphy III 15, Willy Hernangomezas 13, Herbertas Jonesas 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją