Anot ilgai tylėjusio D. Morey, „Rokcets“ dėl sudėtingos situacijos sprendimo kreipėsi į pačias NBA viršūnėles.

„Taip, mes aktyviai diskutuojame su D. Motiejūno atstovais, agentais ir netgi NBA lygos vadovais. Bandome rasti išeitį iš situacijos. Deja, šią akimirką daugiau informacijos atskleisti aš negaliu, vyksta procesas“, – tvirtino jis.

Po tokio D. Morey pareiškimo „Rockets“ komandos gyvenimą apšviečiantis apžvalgininkas Jonathanas Feigenas ėmė prognozuoti, kad naujosios sutarties tarp klubo ir krepšininko įsigaliojimas apskritai yra pakibęs ant plauko.

Nors dar penktadienio vakarą D. Motiejūnas ir klubas susitarė dėl ketverių metų trukmės ir 35 mln. JAV dolerių vertės sutarties, kol kas šis susitarimas netapo realybe.

„Rockets“ taip ir nepaskelbė, kad lietuvis praėjo medicininę patikrą ir informavo, kad nori gauti daugiau žinių apie jo sveikatos būklę. „Rockets“ laiko turi iki kito pirmadienio – jei iki tol klubas neaktyvuos savo kontrakto, lietuvis vėl taps laisvuoju agentu.

„Labai liūdna, kad susiklostė tokia padėtis. Žinant, kaip D. Motiejūnas buvo atsidavęs klubui po to, kai praėjusį sezoną „Rockets“ jį norėjo išmainyti, man darosi gaila krepšininko. Labai norėčiau tikėtis, kad D. Motiejūnas žino komandos medicininio patikrinimo rezultatus“, – socialiniuose tinkluose tvirtino J. Feigenas.

Buvo manoma, kad D. Motiejūnas „Rockets“ galės padėti jau savaitgalio rungtynėse, tačiau klubas paprašė lietuvio palūkėti. Šis lūkuriavimas gali užsitęsti dar savaitę. Akivaizdu, kad galutinis taškas D. Motiejūno ir „Rockets“ istorijoje dar nėra padėtas, nors penktadienį atrodė, kad klubas ir krepšininkas galų gale susitarė dėl savo karjeros ateities.

Primename, kad „Rockets“ D. Motiejūną bandė iškeisti dar praėjusiame sezone, bet Deitroito „Pistons“ klubas lietuvio paslaugų atsisakė po medicininio patikrinimo, kurio aukštaūgis neįveikė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)