Sekmadienį „Golden State Warriors“ svečiuose įveikė Sakramento „Kings“ krepšininkus ir eliminavo juos laimėdami seriją 4-3. Po lemiamų rungtynių D. Greeną nuvylė D. Sabonio poelgis.

„Praradau visą pagarbą Saboniui. Jis po rungtynių nepaspaudė mums rankų, nepasveikino. Negerbių žmonių, kurie po pralaimėjimo nenori paspausti nugalėtojo rankos“, – savo tinklalaidėje sakė „Warriors“ puolėjas.

Dėl tokio lietuvio elgesio įsižeidęs keturiskart NBA čempionas prisiminė 2016 metų NBA finalą, kuriame „Warriors“ 3-4 krito prieš Klivlando „Cavaliers“.

„Tuomet ir pats nepaspaudžiau nugalėtojams rankos ir išėjau į rūbinę, tačiau būdamas ten pasakiau sau „taip negalima“. Grįžau į aikštelę ir parodžiau visiems meilę. Jei pralaimėjai, susitaikyk, parodyk pagarbą. Sabonio elgesys man yra smūgis, tai yra negarbinga“, – sakė D. Greenas.

„Kings“ laimėjo pirmus du serijos mačus, o antrajame serijos mače ant D. Sabonio užlipęs amerikietis buvo suspenduotas trečiosioms rungtynėms. Vis dėlto nuo tada „Warriors“ pradėjo demonstruoti solidesnį žaidimą ir laimėjo keturis iš penkių likusių serijos susitikimų.

D. Greenas serijoje su „Kings“ fiksavo 9,4 taško, 5,7 atkovoto kamuolio ir 7,4 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.


Tuo metu D. Sabonis šioje serijoje per rungtynes vidutiniškai rinko po 16,4 taško, 11 atkovotų kamuolių bei 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Kitame etape dabartiniai NBA čempionai varžysis su Los Andželo „Lakers“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)