39-erių vyras klube dirba ketvirtą sezoną ir nepaisant to, kad „Thunder“ – viena jauniausių komandų NBA, atvedė ją į pirmą vietą Vakarų konferencijoje. Reguliariame sezone „Thunder“ iškovojo 57 pergales ir patyrė 25 nesėkmes.

Nuo M. Daigneaulto paskyrimo Oklahomos komanda kiekvieną sezoną vis žengdavo pirmyn – pirmąjį iškovojo 22 pergales, o vėliau šis skaičius augo – 24, 40 ir galiausiai 57.

Prieš tai specialistas penkerius metus vadovavo „Thunder“ komandai NBA G lygoje.

Šiuo metu ji pirmame atkrintamųjų varžybų etape varžosi su Jono Valančiūno Naujojo Orleano „Pelicans“ ir serijoje iki keturių pergalių užtikrintai pirmauja 3:0.

„Ši komanda turi neįtikėtinas ambicijas. Jiems rūpi individuali karjera, jie sunkiai dirba, bet kartu džiaugiasi vienas kito sėkme, palaiko vienas kitą ir leidžia laiką kartu“, – sakė „Thunder“ treneris.

M. Daigneaultas rinkimuose aplenkė Orlando „Magic“ ir Minesotos „Timberwolves“ trenerius Jamahlą Mosley bei Chrisą Finchą. Vyrui skirtos net 89 pirmos vietos iš 100.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją