Lemiamame ketvirtyje kovoje dėl kamuolio Domantas Sabonis nesėkmingai nusileido ant Russello Westbrooko kojos ir pasitempė čiurną.

Krepšininkas kurį laiką gulėjo ant parketo susiėmęs už kojos, galiausiai pakilo, neprašė keitimo ir tęsė dvikovą.

Po rungtynių „Pacers“ strategas Rickas Carlisle neįpūtė optimizmo.

„Turbūt bus reikšmingas (čiurnos patempimas), bet jis tęsė rungtynes“, – kalbėjo R. Carlisle, pabrėžęs D. Sabonio kovingumą.

„Tai vaikinas, kuris buvo visiškai pasiryžęs mus ištempti. To mums labai reikėjo. Praėjo nemažai laiko nuo paskutinės pergalės. Tai buvo didelis iššūkis. Mes nuolat kažką naujo sužinome apie komandą“, – apie nutrauktą keturių nesėkmių seriją kalbėjo „Pacers“ strategas.

D. Sabonis iš viso pelnė 20 taškų, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų. Lietuvis trigubą dublį pelnė 3-ią kartą per paskutinius 7-is mačus bei 17-ą savo karjeroje.

Domantas Sabonis

L. Jamesas pelnė 30 taškų, pasiekė 10 000 atkovotų kamuolių ribą, tačiau „Lakers“ pralaimėjo 4-ą kartą per paskutines 5-erias rungtynes.

„Žinoma, daug nusivylimo. Jaučiu, jog turime pakankamai gerą komandą, jog laimėtume sudėtingas rungtynes, o pergalių procentas būtų didesnis nei 50 proc.

Tačiau skaičiai protokoluose kitokie... Esame tokie, kokie esame. Mūsų laukia serija rungtynių išvykose, mus testuos daugybė puikių komandų“, – kalbėjo L. Jamesas.

Artimiausias rungtynes „Pacers“ žais sausio 21-ą svečiuose prieš „Golden State Warriors“.

„Lakers“ laukia išvyka į Orlandą (01 22 d.) ir dvikova prieš „Magic“, vėliau dvikovos svečiuose prieš „Heat“, „Nets“, „76ers“, „Hornets“ ir „Hawks“.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)