Domantas Sabonis šiose rungtynėse aikštėje praleido 16 minučių ir pasižymėjo 4 taškais (2/6 metimų iš žaidimo), 5 atkovotais kamuoliais bei 2 blokais. Nerimą kelia lietuvio pataikymo procentas – per pastarąsias ketverias rungtynes Domas pataikė tik 7/21 metimo (33%).

Bostono „Celtics“ sugebėjo nutraukti įspūdingą Russello Westbrooko seriją. Septyneriose rungtynėse iš eilės trigubus dublius rinkęs įžaidėjas susitikimą baigė surinkęs 37 taškus, 12 atkovotų kamuolių ir 6 rezultatyvius perdavimus. Bostono „Celtics“ paskutinį kartą varžovui surinkti trigubą dublį leido 2014-ųjų sausio mėnesį, kai tą padaryti sugebėjo „Wizards“ narys Johnas Wallas. Tokia serija šiuo metu yra ilgiausia visoje NBA lygoje.

Oklahomos klubui šiose rungtynėse koją kišo itin prastas pataikymas iš toli – šeimininkai pataikė vos 3/21 tritaškio, bet sugebėjo tai kompensuoti efektyviu varžovų klaidų pavertimu taškais. Po trylikos Bostono prarastų kamuolių „Thunder“ surinko net 21 tašką.

Pirmo ketvirčio pabaigoje „Thunder“ gynėjas Victoras Oladipo bandė blokuoti Jono Jerebko metimą, tačiau švedui sumušus kamuolį ir veržiantis link krepšio V. Oladipo užkliuvo už varžovo ir praradęs pusiausvyrą krito ant parketo. Rungtynės buvo sustabdytos geroms dešimčiai minučių, tačiau žaidėjas galiausiai atsistojo ir į sugebėjo nueiti į komandos rūbinę neprašydamas komandos draugų pagalbos. Ilgosios pertraukos metu „Thunder“ pranešė, kad V. Oladipo susižeidė riešą ir šiose rungtynėse į aikštę nebegrįš.

„Celtics“ šiose rungtynėse vis dar vertėsi be traumuoto rezultatyviausio ekipos žaidėjo Isaiah Thomaso. Didžiąją dalį susitikimo pirmavę svečiai pergalę iš rankų paleido ketvirtajame kėlinyje. Didelės įtakos tam turėjo trečiojo ketvirčio pradžioje Jae Crowderio gauta penktoji asmeninė pražanga, suardžiusi Bostono ekipos rotaciją ir stipriai pakenkusi „Celtics“ žaidimui gynyboje.

„Thunder“: Russellas Westbrookas (12 atk. kam., 6 rez, perd.) 37, Stevenas Adamsas 16, Enesas Kanteris 14 taškų.

„Celtics“: Alas Horfordas (6 rez. perd.) 19, Avery Braldey (3 per. kam.) ir Jae Crowderis (3/4 trit.) po 18 taškų.

Bostono klubas po pralaimėjimo smuktelėjo į šeštąją rytų konferencijos poziciją, „Thunder“ vakaruose taip pat žengia šešti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)