60-mečio specialisto sutartis baigė galioti, o jos pratęsti nesiruošiama.

D. Blatto perspektyvos Niujorke tapo miglotomis po to, kai jį pakvietusį Steve'ą Millsą „Knicks“ prezidento poste pakeitė Leonas Rose'as.

„Turiu keletą kitų variantų NBA lygoje, tačiau dabar prioritetą norėčiau skirti kitiems dalykams. Noriu perduoti sporto pasaulio atstovams – ir ne tik jiems – vertybes ir gyvenimo pamokas, kurias suvokiau dirbdamas profesionaliame sporte“, – kalbėdamas apie savo ateitį, sport5.co.il sakė D. Blattas.

2014-2016 metais Klivlando „Cavaliers“ ekipai vadovavęs treneris, turintis JAV ir Izraelio pilietybes, anapus Atlanto sugrįžo, kai išsiskyrė su Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija) klubu.

D. Blattas 2014 metais tapo Eurolygos čempionu su Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis), o 2018-aisiais į triumfą Europos taurės turnyre atvedė Stambulo „Daruššafaka“ (Turkija).

Treniruodamas Rusijos rinktinę jis 2007 metais tapo Europos čempionu, 2012 metais Londone pelnė olimpinę bronzą.

Pernai D. Blattui diagnozuota išsėtinė sklerozė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)