Vakarų konferencijos pusfinalyje slovėno vedama Dalaso „Mavericks“ išvykoje 119:110 (36:32, 32:30, 31:27, 20:21) patiesė Oklahomos „Thunder“ ir išlygino serijos iki keturių pergalių rezultatą – 1:1.

Artimiausi du mačai dabar vyks Dalase. Pirmąjį susitikimą „Thunder“ buvo laimėjusi 117:95.

Ketvirtame kėlinyje „Thunder“ bandė kilti į šturmą (95:99), bet į tai 7 taškais atsakė Luka Dončičius, neleidęs varžovams pagalvoti apie iniciatyvos perėmimą.

Nors „Mavericks“ lyderis mačo metu pastebimai šlubavo, šį vis tiek baigė su įspūdinga statistika – 29 taškai (6/13 dvit., 5/8 trit., 2/2 baud.), 10 sugriebtų kamuolių ir 7 rezultatyvūs perdavimai.

„Mes tiesiog dalinomės kamuoliu ir mūsų energija…“, – po pergalės spaudos konferencijoje kalbėjo L. Dončičius, kai nutilo ir išpūtė akis.

To priežastis – salėje pasigirdusios garsios aimanos. Netrukus žurnalistai pradėjo kvatoti ir bandė surimtėti.

„Gerai, judėkime toliau“, – ištarė vienas jų.

„Tikiuosi, kad tai nėra tiesioginė transliacija“, – dar kartą visus prajuokino slovėnas.

Šiose atkrintamosiose varžybose 25-erių gynėjas renka po 28,6 taško ir siekia atvesti „Mavericks“ į konferencijos finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją