Svečiai iš Sardinijos salos Italijos pietuose baiminosi koronaviruso grėsmės.

„Padėtis Ispanijoje šiuo metu tokia, kokia buvo Italijoje prieš mėnesį. Jie dar nesuvokė, kad privalės kovoti. Mūsų prioritetas ir atsakomybė yra komandos saugumas, todėl, nesulaukę net minimalių garantijų, nenorime versti žaidėjų ir trenerių rizikuoti“, – pareiškė klubo, kuriam atstovauja ir lietuvis Paulius Sorokas, prezidentas Stefano Sardara.

Pirmąsias rungtynes Italijoje Burgoso ekipa laimėjo 84:81. Antroji serijos iki dviejų pergalių dvikova turėjo vykti antradienį vakare.

Nepasirodžius aikštėje „Dinamo“ veikiausiai bus įskaitytas techninis pralaimėjimas, į ketvirtfinalį išvesiantis ispanus.

Primename, kad praėjusią savaitę žaisti Ispanijoje nepabūgo Panevėžio „Lietkabelis“, 67:76 nusileidęs „Zaragoza“ krepšininkams. Antrasis mačas Aukštaitijos sostinėje vyks antradienį, nuo 19 val.

Tuo metu Pirėjo „Olympiakos“ laišku kreipėsi į Eurolygą, reikšdamas nuogąstavimą dėl ketvirtadienį laukiančios viešnagės Milano „Olimpia“ teritorijoje.

Pastaroji komanda prieš tai namų rungtynes su Madrido „Real“ žaidė be žiūrovų, tačiau augant koronaviruso aukų skaičiui Šiaurės Italijoje, graikų netenkina ir toks scenarijus.

„Olympiakos“ paprašė atidėti arba perkelti mačą į mažiau ligos paliestas Romą, Genują ar kurią nors kitą šalį.

Eurolyga viešai kol kas nesureagavo niekaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)