Du pastaruosius sezonus „Žalgiriui“ atstovavęs Lietuvos rinktinės gynėjas praėjusią vasarą turėjo galimybę pratęsti sutartį, bet sprendimą turėjo priimti Kauno klubas. „Žalgiris“ ilgai delsė, kol galiausiai kontrakto nepratęsė. 30-metis 190 cm ūgio gynėjas iki šiol nėra sudaręs sutarties su jokiu klubu.

Dėl vasarą patirto pėdos lūžio apie pusmetį negalės rungtyniauti ir kitas „Žalgirio“ priekinės linijos aukštaūgis Robertas Javtokas.

Iškritus T. Klimavičiui, „Žalgirio“ gretose liko penki priekinės linijos žaidėjai. Krepšinio rinkoje trečiadienį pasigirdo kalbų, kad į „Žalgirį“ gali ateiti Darius Songaila. Šalies rinktinės puolėju Kauno klubas domėjosi dar vasarą, bet galiausiai D. Songaila priėmė Donecko „Doneck“ klubo pasiūlymą, - rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)