Dabar D. Lavrinovičius jau grįžta į rikiuotę, todėl italai nusprendė nepratęsti bendradarbiavimo su Kšyštofu. Šis sulaukė „Lietuvos ryto“ pasiūlymo ir yra linkęs su juo sutikti. Puolėjo kontraktas su „Grissin“ baigsis gruodžio 17 dieną.

Europos taurės turnyre Kšyštofas Lavrinovičius ant parketo praleisdavo po 19 minučių, įmesdavo po 6,9 taško, atkovodavo po 3,4 atšokusio kamuolio ir rinkdavo po 6,8 naudingumo balo. Italijos pirmenybėse broliui sekėsi geriau – 10,4 taško, 4 atkovoti kamuoliai, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 11,6 naudingumo balo per 19 žaidimo minučių.

K. Lavrinovičius 2012–2014 metais gynė Kauno „Žalgirio“ garbę. Jis gimė Vilniaus rajone, o pirmus žingsnius krepšinyje taip pat žengė sostinėje – Šarūno Marčiulionio krepšinio akademijoje, - informuoja Krepsinis.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)