„Varžovų branduolys išlikęs: pradedant nuo abiejų įžaidėjų, baigiant treneriu. Jų braižas nesikeičia metų metus. Jungiantis žaidėjas – slovėnas Gregoras Hrovatas, šios komandos „X faktorius“, kuris dabar puikios sportinės formos. Labai naudingas ir pagrindinis jų aukštaūgis Vitalis Chikoko“, – apie būsimus varžovus atsiliepę Lietuvos vicečempionų vairininkas Giedrius Žibėnas.

Nepaisant stabilios sudėties, JDA per pirmas 7-erias Prancūzijos čempionato rungtynes iškovojo tik dvi pergales. Čempionų lygoje Dižono klubas žaidžia nuo 2019 metų.

Tuo metu „Rytas“ visus tris savo sezonus Čempionų lygoje pradėjo pralaimėjimais. Šią statistiką norintis pakeisti vilniečių treneris sako, jog komandos užduotys yra aiškios.

„Tikimės kito lygio kontakto ir atletiškumo nei iki šiol sutikome Lietuvos krepšinio lygoje. Norėdami pradėti sėkmingai, turime laikytis savo krypties. Mes tiksliai žinome, ką turime padaryti, kad laimėtume: kokius skaičius turime surinkti, visų pirma, gynyboje, kaip elgtis su kamuoliu puolime. Turime išlikti savimi ir žaisti savo žaidimą“, – komentavo G. Žibėnas.

B grupės mačas tarp „Ryto“ ir JDA trečiadienį prasidės 21 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją