Vyriausiojo „Kalev“ trenerio Roberto Štelmaherio asistentas Indrekas Reinbokas portalui delfi.ee pranešė, kad šiam ėjimui iš Lietuvos jau gauta žalia šviesa.

„A. Velička yra pasirengęs atvykti ir „Žalgiris“ iš esmės sutinka su tokiu planu. Viską, ko reikia, tai sutvarkyti kelias smulkias detales, taip pat pasikalbėti su „Kalev“ savininkais“, – teigė I. Reinbokas.

Arnui Estija nebūtų nauja šalis. Praėjusį sezoną jis gynė Tartu „Ulikool“ garbę ir metė po 19,2 taško, atkovojo po 4,2 kamuolio bei atliko po 5,6 rezultatyvaus perdavimo.

„Palyginus su praėjusiais metais Tartu, jis Prienuose turėjo žaisti daug labiau disciplinuotai ir vykdyti specifines užduotis. Be to, jis pridėjo ir intensyvumo – tiek gynyboje, tiek ir puolime“, – A. Veličkos progresą pakomentavo I. Reinbokas.

„Kalev“ šiemet kaunasi ne tik jungtinėje Latvijos-Estijos krepšinio lygoje, kur su 13 pergalių ir 2 nesėkmėmis žengia trečias, bet ir VTB lygoje, kur su 5 pergalėmis ir 8 pralaimėjimus užima dešimtą vietą.

Primename, kad A. Velička priklauso Kauno „Žalgiriui“, bet šį sezoną atstovavo Prienų ekipai, kurioje buvo vienas lyderių – vidutiniškai rinko po 10,9 taško ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Visgi „Cbet“ gynėjų grandį papildžius Kerrui Kriisai ir Donatui Sabeckiui, A. Veličkos vaidmuo komandoje ėmė mažėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)