Po apylygaus pirmo kėlinio kontrolę į savo rankas perėmę žalgiriečiai prieš didžiąją pertrauką susikrovė dviženklę persvarą (40:28), kurią trečiame ketvirtyje padidino net iki 21 taško – 53:32. Nors tada panevėžiečiai spurtavo 12:0 ir priartėjo iki 44:53, per likusį laiką didesnė intriga į aikštelę taip ir negrįžo.

Žaliai-balti užtikrintai laimėjo ir be negaluojančio Lietuvos rinktinės nario Igno Brazdeikio, praleidusio šį mačą.

Nugalėtojams dviženklį taškų kiekį surinko visi starto penketo žaidėjai: Keenanas Evansas ir Karolis Lukošiūnas po 12, Kevarriusas Hayesas 11, Edgaras Ulanovas ir Rolandas Šmitas po 10. 8 taškus pridėjo Laurynas Birutis.

Dažnai klydusiems (19 prarastų kamuolių) šeimininkams, kurie pataikė tik 4 tritaškius iš 20 bandymų, Kristianas Kullamae sukaupė 19, Gabrielius Maldūnas – 13, Jamelas Morrisas – 11, o Vytenis Lipkevičius 10 taškų.


„7bet-Lietkabelio“ jau trečiadienį Rygoje laukia Europos taurės turnyro startas ir grumtynės su Kamianskės „Prometey“ ekipa iš Ukrainos.

Tuo metu „Žalgiris“ penktadienį svečiuosis Graikijoje, kur stos į Eurolygos dvikovą su Pirėjo „Olympiakos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją