20-metis kaunietis pavasarį tapo Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) nugalėtoju. Atstovaudamas Kauno „Žalgiris-2“ komandai, dvimetrinis gynėjas fiksavo 15 taškų, 3,7 atkovoto kamuolio ir 2,7 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Jis buvo išrinktas tiek geriausiu jaunuoju, tiek labiausiai patobulėjusiu pirmenybių krepšininku, pateko į simbolinį sezono penketą.

Pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje L. Lelevičius pasirodydavo epizodiškai ir Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) per 10 rungtynių rinko 2,3 taško bei 1 atkovoto kamuolio vidurkius. Simboliškai jam teko debiutuoti ir Eurolygoje.

Kaip jau skelbta, NBA naujokų biržos paraišką atsiėmė ir Panevėžio „Lietkabeliui“ atstovavęs gynėjas Mantas Rubštavičius, kuris kelsis į Oklando „New Zealand Breakers“ (Naujoji Zelandija) klubą.

Tad iš lietuvių birželio 22 d. savo pavardę išgirsti tikėsis vienintelis Ąžuolas Tubelis. 21-erių aukštaūgis pastaruosius trejus metus praleido Arizonos universitete ir rungtyniavo JAV studentų pirmenybėse (NCAA).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją