Mačui buvo registruoti 11 žalgiriečių, tarp kurių – ir trys dublerių ekipos nariai.

LKL debiutavęs 18-metis Kajus Kublickas per 23 minutes pasižymėjo 4 taškais, o Motiejus Krivas su Laurynu Biručiu pelnė po 12 taškų ir buvo rezultatyviausi nugalėtojų gretose.

Liutauras Lelevičius ant parketo pasirodė tik pirmajame kėlinyje, o po pertraukos jau nebevilkėjo sportinės aprangos, nes pajuto skausmą kojoje.

Prie traumą patyrusio Luko Lekavičiaus ir jau anksčiau sunegalavusių Tomo Dimšos ir Karolio Lukošiūno prisijungė peršalimo simptomus pajutę Ignas Brazdeikis ir Mantas Kalnietis.

Pastarieji du, pasak trenerio Kazio Maksvyčio praleis artimiausią Eurolygos dvikovą, o optimistiškiausiu atveju prie žaliai-baltų vėl prisijungs per antrajį kitos savaitės Eurolygos susitikimą.

Tuo metu akistatą su „Anadolu Efes“ praleidę T. Dimša ir K. Lukošiūnas jau jaučiasi geriau ir pirmadienį turėtų sugrįžti į treniruotes.

Primename, kad kita savaitė Eurolygoje – dviguba: antradienį kauniečiai viešės Belgrade pas penkių pergalių iš eilės seriją skaičiuojančią „Crveną Zvezdą“, o ketvirtadienį namuose priims Madrido „Real“ klubą.

Sekmadienį žalgiriečių laukia ir Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ iššūkis vietiniame fronte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)