„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ dvikova pradės Eurolygos TOP-16 etapo antrą ratą. Po septynerių turų Kauno ir Atėnų komandos E grupėje žengia viena šalia kitos: Graikijos vicečempionai su keturiomis pergalėmis yra ketvirti, o tris kartus laimėję kauniečiai užima penktą vietą.

Pirmo rato rungtynėse Atėnuose šeimininkai sugebėjo išplėšti pergalę minimalia persvara 67:66.

Kaip įprasta Eurolygos savaitės rungtynės bus transliuojamos daugiau nei 150 pasaulio valstybių. Eurolygos savaitės rungtynės kiekvieną turą yra pradedamos tuo pačiu laiku. Todėl „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ dvikova prasidės ketvirtadienį, vasario 21 d., 21.45 val.

Savaitės rungtynės ekipoms suteikia ne tik dėmesį, bet ir papildomas pareigas. Mačo išvakarėse Eurolygos filmavimo grupė lankosi abiejų varžovių treniruotėse. Komandų treneriai interviu privalo duoti ir per didžiąją rungtynių pertrauką. Filmuojamas žaidėjų atvykimas į areną, rengiami kiti specialūs reportažai.

Rungtynės su „Panathinaikos“ klubu, į kuras bilietus jau galima įsigyti, nėra artimiausias žalgiriečių mačas. Sekmadienį, vasario 17 d., „Žalgirio“ arenoje vyks VTB Vieningos lygos dvikova su Krasnojarsko „Jenisej“ komanda.