VilniausSiemens arenoje“ krepšinis prasideda nuo teisėjų.

Per pirmus du kėlinius jie leido žaisti „vos vos ne taip“, praktiškai išjungė iš žaidimo abu brolius Lavrinovičius ir dėl klaidų atėmė iš žalgiriečių 12 taškų. Antroje rungtynių dalyje teisėjas (Mindaugas) Večerskis su dviem „grybais“ ir toliau tęsė klaidų maratoną.

Džiugina tai, kad „Žalgirio“ treneris J. Plaza nesutriko, kai varžovai ėmė tolti (...). Per tą laiką mūsų krepšininkai ne tik panaikino 9 taškų skirtumą, bet ir pirmavo 1 tašku.

Nepaisant to, kad nebuvo Manto Kalniečio, jį deramai pakeitė Rimantas Kaukėnas, Marko Popovičius, kuris tritaškiu išlygino rungtynių rezultatą. Taip pat naudingai žaidė abu broliai (Lavrinovičiai), komandos kapitonas Paulius Jankūnas ir jų partneriai. Jų pastangomis pavyko iš varžovų panosės ištraukti lygiąsias ir iškovoti antrą šio sezono prizą“, - „Kauno dienai“ teigė V. Romanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)