„Viskas labai paprasta. Dabar esu tik rėmėjas“, - sport.express.ru kalbėjo V. Romanovas, kuris iš Kauno miesto reikalauja 10 milijonų litų.

V. Romanovas, kaip ir Lietuvoje, teigė, kad klubo akcijas perdavė veteranams. Prieš metus sukurtas komandos veteranų komitetas dabar valdys komandą ir kontroliuos visus „Žalgirio“ darbinius reikalus.

„Tai panaikins visas spekuliacijas aplink „Žalgirį“, – savo poelgį aiškino bankininkas. – Tie žmonės, kuriems labai patiko mane murkdyti ir mano vardą sieti su „Žalgiriu“, dabar privalės ieškoti kitų taikinių. Bet ar suras?“

Jis taip pat pasakė, kad nesilaikė ir nesilaiko ekipos savininko vaidmens: „Manęs nedomina, ką sako apie mane asmeniškai, aš darau viską, kad padėčiau klubui“.

Penktadienį į Kauno miesto savivaldybę keletą krepšininkų atsivedęs V. Romanovas ne tik reikalavo pinigų, bet ir atskleidė, kad žaidėjams yra skolingas 25 milijonus litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)