„Eurohoops“ praneša, kad N. de Colo turi galimybę vėl sugrįžti į stipriausią pasaulio krepšinio lygą, kurioje jis anksčiau įsitvirtinti nesugebėjo. CSKA lyderiu itin susidomėjo Denverio „Nuggets“ klubas, kuris yra pasiryžęs pateikti pasiūlymą Rusijos komandai.

Tiesa, N. de Colo NBA lygoje vis dar yra ribotas laisvasis agentas, todėl Toronto „Raptors“ galėtų prancūzui pasiūlyti tokios pačios vertės kontraktą. Pats krepšininkas su CSKA 2014 metų vasarą pasirašė dviejų metų sutartį, su galimybe ją pratęsti dar metams.

N. de Colo šiame sezone ne tik tapo Eurolygos čempionu, bet į savo kraitį įsidėjo rezultatyviausio lygos žaidėjo titulą ir reguliariojo sezono bei finalo ketverto MVP titulus.

Finale, kurį CSKA prieš Stambulo „Fenerbahce“ komandą laimėjo po pratęsimo 101:96, jis pelnė 22 taškus, išprovokavo 11 varžovų pražangų, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 26 naudingumo balus.

Viso sezono statistika taip pat buvo itin įspūdinga: per 27 mačus vidutiniškai 19,4 taško, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 24,3 naudingumo balų.

NBA pirmenybėse N. de Colo žaidė 2012-2014 metais, kuomet vilkėjo San Antonijaus „Spurs“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)