Kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį pačioje Vilniaus širdyje – Naujamiesčio vidurinės mokyklos sporto salėje (T. Ševčenkos g. 17) bus rengiamos nemokamos krepšinio treniruotės, į kurias reikia užsiregistruoti iki spalio 4 d.

Į pirmą krepšinio treniruotę vaikai kviečiami jau nuo rugsėjo 30 d. Būsimi krepšininkai turės galimybę savo jėgas išmėginti įvairiuose turnyruose ir čempionatuose. Treniruotes ves kvalifikuoti ir motyvuoti treneriai, taip pat treniruotes aplankys ir savo patirtimi su vaikais dalinsis gerai žinomi krepšinio treneriai ir krepšininkai.

„Krepšinio treniruotės niekuo nesiskirs nuo mokamų, mūsų treneriai – kvalifikuoti specialistai rimtai ir atsakingai žiūrintys į darbą su vaikais. Kaip ir visose mūsų akademijos treniruotėse daugiausiai dėmesio skirsime į individualų žaidėjo meistriškumo ugdymą. Mokysime svarbiausius individualios krepšinio technikos elementus, pradedant kūno valdymu ir baigiant žaidimu vienas prieš vieną“, – pasakoja Vilniaus krepšinio akademijos direktorius Mindaugas Tiškus.

Vilniaus krepšinio akademija būtinai pasiūlys nemokamas treniruotes ir kitose sostinės vietose esančiose bendrojo lavinimo mokyklose.

„Šiais mokslo metais pabandysime keliose sostinės vietose vaikams suteikti visas galimybes sportuoti nemokamai. Manau, kad tai bus naudinga ne tik patiems vaikams ir jų tėveliams, bet ir visam Vilniaus miestui. Tikiuosi, kad prie šio mini projekto geranoriškai prisidės daugiau bendrojo lavinimo mokyklų ir organizacijų, kurie neabejingi vaikų užimtumui“, – teigė M. Tiškus.

Visa informacija apie nemokamas krepšinio treniruotes yra skelbiama akademijos interneto puslapyje vilniauska.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)