Willie Greeno auklėtiniai pralaimėjo ir antrąsias rungtynes Solt Leik Sityje – šįsyk rezultatu 112:114 (24:32, 31:25, 33:31, 24:26).

Prieš dvi dienas „Jazz“ įrodė savo pranašumą 105:100. Iki „Pelicans“ vizito Jutos valstijos atstovai buvo patyrę keturias nesėkmes iš eilės.

Pirmoje rungtynių dalyje iniciatyvą savo rankose laikė šeimininkai, pirmavę dviženkliu skirtumu. Bet po didžiosios pertraukos išsilygino ir žaidimas, ir rezultatas – lyderiaujanti komanda nuolat keitėsi.

Likus žaisti 2 min. iki finalinės sirenos „Jazz“ buvo priekyje 114:107, tuomet Naji Marshallas ir Herbertas Jonesas sumažino atsilikimą iki 2 taškų. „Pelicans“ turėjo kelias galimybes persverti ar bent išlyginti santykį, bet paskutinės atakos buvo padrikos, o metimai – netikslūs.

Nugalėtojams nesutrukdė tai, jog teko verstis be susižeidusio suomio Lauri Markkaneno, bet jau rungtyniavo pirmą mačą dėl ligos praleidęs Filipinų atstovas Jordanas Clarksonas. Svečių gretose ant parketo grįžo Zionas Williamsonas, kuris buvo rezultatyviausias komandoje (26 taškai).

Dvigubo dublio režimu žaidęs Jonas Valančiūnas į „Jazz“ krepšį per pusvalandį ant parketo sumetė 14 taškų (5/9 dvitaškių, 0/1 tritaškio, 4/6 baudų), atkovojo 13 kamuolių, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir blokavo vieną varžovų metimą.

„Jazz“: Keyonte George‘as 19, Jordanas Clarksonas 16 (10 rez. perd.), Simone Fontecchio 14, Johnas Collinsas ir Ochai Agbaji – po 12;

„Pelicans“: Zionas Williamsonas 26, Brandonas Ingramas 25, Jonas Valančiūnas (13 atk. kam.) ir Naji Marshallas – po 14, Jordanas Hawkinsas 13.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją