Kalbėdamas apie savo tobulėjimą lietuvis pajuokavo.

„Man 45-eri. aš nieko negaliu pridėti savo žaidime jau (juokiasi). Kiekvieną vasarą stengėsi tobulėti, pridėti kažko naujo. Tu nori būti geresnis, tobulėti kiekvieną dieną“, – apie naujų įgūdžių tobulinimą kalbėjo aukštaūgis.

Ilgiau nei dešimtmetį NBA lygoje rungtyniaujantis J. Valančiūnas tiki, jog šios lygos duris praverti gali „Barcelonoje“ rungtyniaujantis, bet Niujorko „Knicks“ klubui priklausantis Rokas Jokubaitis.

„Kodėl gi ne. Jis įrodė, kad gali žaisti gerai Europoje. Rokas taip pat labai gerai pasirodė pasaulio čempionate. Manau, jis tikrai gali žaisti NBA“, – pozityviai apie tautietį kalbėjo rinktinės kapitonas.

Jonas Valančiūnas, Rokas Jokubaitis

Vidurio puolėjas įvertino ir Šarūno Jasikevičiaus rezultatus treniruojant ekipas Eurolygoje.

„Jis puikus treneris ir tikrai jau įrodęs, jog yra vienas geriausių Europoje. Jam puikiai sekasi Stambule ir viliuosi, jog jis nuves „Fenerbahče“ iki Eurolygos finalo ketverto ar net daugiau“, – apie Š. Jasikevičių kalbėjo uteniškis.

Šią vasarą baigiasi lietuvio kontraktas su Naujojo Orleano „Pelicans“ klubu, tiesa, pats krepšininkas toli į priekį negalvoja.

„Šiuo metu esu susikoncentravęs į šį sezoną. TIkslas yra pabaigti jį aukšta nata ir nužygiuoti kuo toliau atkrintamosiose, Atėjus vasarai sėsime prie stalo ir kalbėsime ar pratęsiame sutartį ar priimame kitokį sprendimą, bet dabar fokusas yra šiam sezonui“, – apie ateities planus neišsiplėtė J. Valančiūnas.

Kitą sezoną NBA duris pravers Matas Buzelis, kuris Shams Charania interviu J. Valančiūną įvardijo kaip savo dėdę, kuris padeda jam tobulėjant krepšinio aikštėje.

„Aš juo tikiu. Jei jis ir toliau taip uoliai dirbs ir treniruosis, tuomet Matas gali tapti vienu geriausiu žaidėjų. Šis talentingas jaunuolis neturi limitų. Labai džiaugiuosi už jį ir tikiuosi, jog šis išpildys savo potencialą“, – apie M. Buzelį kalbėjo vidurio puolėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją