„Tikslas yra duoti daugiau žaidimo laiko atsarginiams žaidėjams. Visų pirma – suteikti progą pasireikšti Kirilui Natiažkai, nes jis tik dabar atsigauna po turėtos traumos. Manau, jei kažkas ir nepasiseks rungtynėse su „Hapoel“, gerbėjai per daug ant mūsų nepyks“, – teigė jis.

Paklaustas apie galimą Kšuštofo Lavrinovičiaus prisijungimą V. Šeškus sakė, kad joks kontraktas nepasirašytas ir jis rengiasi žaisti su turima sudėtimi.

„Apie Kšyštofą klauskite vadovų, manęs jokia informacija nepasiekė. Rengiuosi žaisti su tais krepšininkais, kuriuos turiu, ir Kšyštofas šiuo metu nėra mano planuose. Žinoma, man patinka iš toli galintys pataikyti žaidėjai ir jei išeitų pasipildyti tokiu žmogumi, tai tikrai būtų į naudą“, – sakė V. Šeškus.

Primename, kad praėjusią savaitę Bandirmoje 71:66 įveikę vietos „Banvit“ komandą vilniečiai užsitikrino pirmą grupės vietą. Ji reiškia, kad šešioliktfinalyje „Lietuvos rytas“ žais su sąlyginai silpnesniais varžovais. „Last 32“ etape jų bus trys: šeštą vietą užėmusi Eurolygos C grupės komanda, antra likusi Europos taurės B grupėje ir ketvirta Europos taurės C grupėje.

Paskutines pirmo etapo rungtynes „Lietuvos rytas“ žais šį trečiadienį, gruodžio 17 d., namuose su Jeruzalės „Hapoel“ ekipa.

E grupės turnyro lentelė po 9 turų:

1.Vilniaus „Lietuvos rytas“ (Lietuva)72742:686
2.Bandirmos „Banvit“ (Turkija)63720:688
3.Ploješčio „CSU Asesoft“ (Rumunija)54749:748
4.Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ (Rusija)54679:697
5.Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis)27718:729
6.Belgrado „Partizan NIS“ (Serbija)27649:709

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)