„Rungtynės buvo įtemptos. Nors viso mačo metu pirmavome, jautėsi Alytaus ekipos alsavimas į nugarą. Varžovai žaidė be keleto krepšininkų, o mes, manau, sužaidėme neblogai. Pastaruoju metu nėra komandų, su kuriomis būtų lengva žaisti.

Ateityje tikimės sulaukti pastiprinimo ketvirto numerio pozicijoje. Dabar ketvirtu numeriu kartais turi pažaisti ir Mindaugas Lukauskis, todėl išsimuša įprastinės sistemos.

Žaidėme išvykoje, todėl per visas rungtynes duobių neišvengsi. Nuopuolių rungtynėse turime nuolat, taip buvo ir pralaimėtame mače Estijoje su (Tartu) „Rock“ (klubu). Manau, jog susitikimo pabaigoje mums pritrūksta šalto proto ir vyrai pradeda žaisti po vieną“, - sakė „TonyBet“ komandos vyriausiasis treneris Virginijus Šeškus.

„Mačą vertinu teigiamai. Padarėme viską, ką galėjome. Žaidėme prieš patyrusią ir organizuotą komandą, kurios krepšininkai moka vienas kitą išnaudoti. Iš tikrųjų, varžovai žaidžia paprastai, išnaudodami savo pranašumus – metimus atlieka Gintaras Kadžiulis ir M. Lukauskis, arčiau krepšio prasiveržti gali Paulius Ivanauskas ir Žygimantas Janavičius.

Sunku vertinti naujokų Eigirdo Žukausko ir Giedriaus Staniulio žaidimą. Jie, galima sakyti, dar neturėjo treniruočių su mumis ir į komandą atvyko tik pirmadienį. E. Žukauską statėme ne į jam įprastinę įžaidėjo poziciją, kadangi būtų buvę rizikinga pirmose rungtynėse prie komandos nepripratusiam krepšininkui leisti organizuoti atakas. Naujokai dar savęs nesurado, bet stengsimės juos įpinti į komandos žaidimą“, - teigė „Dzūkijos“ komandos strategas Mindaugas Lukošius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)