„Vidas Mačiulis yra sovietinė daržovė, apgailėtinas debilas, senas idiotas, su kuriuo neičiau į vieną lauką šikt. Su šia geriatrine beždžione teko būti laidose. Sunkiai tramdžiau žiaukčiojimą“, – antradienį rašė A. Užkalnis.

Tiesa, šių žodžių autorius feisbuke po geros valandos savo įrašą ištrynė ir paskelbė atsiparašymą.

V. Mačiulis socialinėje erdvėje sulaukė milžiniško palaikymo: tokia reakcija paskatino žinomą žurnalistą tęsti laidą „Krepšinio pasaulyje“, nors jau buvo apsisprendęs jos neberengti.

„Pavasarį, per 31 metus jau paruošęs 1262 televizijos laidas „Krepšinio pasaulyje”, buvau nusprendęs: viskas daugiau jokių žurnalistinių „rekordų”. Jeigu dar kažką kursiu, tai tik vieną kitą dokumentinį kino filmą.

Taip ir būtų atsitikę, jeigu ne Andrius Užkalnis, su kuriuo jokių asmeninių ar tarnybinių reikalų nesu turėjęs. Ir feisbuke nebuvau jo draugas, todėl nesupratau, kodėl jis toks tulžinas... Tai sužinojau iš vakarykščio Andriaus Tapino komentarų dėl Užkalnio patyčių.

Net 900 patiktukų, ir visi paniekino ne mane, o užgauliotoją. Šiandien po A. Tapino pateiktos žinios, kad aš dėl savo garbės ir orumo kreipsiuosi į teisėsaugą, jau virš 7000 patiktukų. Ir visi komentatoriai vėl smerkė Užkalnį. Nors jis, antradienio rytą parašęs apie mane savo šlykščias patyčias, po pietų jau pašalino iš savo „posto“ pateikdamas kažkokį atsiprašymą… Ar tai palengvins jo atsakomybę prieš įstatymą?

Ačiū visiems, kurie mane palaikė ir suprato, kad prieš Užkalnį ar Lietuvą nesu „nusidėjęs”. Aš pats nuo jo ne tik apsiginsiu, bet ir visokiems užkalniams įrodysiu, kad dar moku, sugebu ir galiu rengti TV laidas, nors eteryje jau esu beveik 51 metus. To linkiu pasiekti ir 25 metais jaunesniam Užkalniui, bet pirmiausia jam … sveikatos!“, – rašė V. Mačiulis.

Vidas Mačiulis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)