Rungtynėse Turkijoje, kurias „Uniks“ laimėjo 85:79, 26-erių ispanas pelnė 14 taškų ir atliko net 10 rezultatyvių perdavimų. Kai kurie iš jų buvo vainikuoti taikliais 7 iš 9 tritaškius realizavusio A. Milaknio šūviais.

Šiuo metu J. Colomas yra vienas iš geriausių Europos taurės turnyro asistentų – vidutiniškai per mačą jis atlieka po 11,5 rezultatyvaus perdavimo. Per dvejas rungtynes ispanas komandos draugams asistavo 23 sykius – tiek pat, kiek ir Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ įžaidėjas D. J. Cooperis.

Kaip ir A. Milaknis, 188 cm ūgio J. Colomas į Kazanę atvyko šią vasarą ir su klubu sudarė vienų metų trukmės sutartį.

Ispanijos ir Andoros pilietybes turintis krepšininkas praėjusį sezoną praleido ACB lygoje rungtyniaujančioje Bilbao „Basket“ komandoje. Vidutiniškai per rungtynes Colomas pelnė po 10 taškų, atliko po 6 rezultatyvius perdavimus, atkovojo po 4 kamuolius ir rinko po 14 naudingumo balų.

Vasarą Ispanijos rinktinės treneris Sergio Scariolo įžaidėją buvo įtraukęs į nacionalinės komandos kandidatų sąrašą, tačiau vėliau jam buvo padėkota už treniruotėse atliktą darbą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją