Ispanijos dienraštis „Diario Sur“ skelbia, kad „Unicaja“ klubas Lietuvos krepšininkui parengė naują, 700 tūkst. eurų vertės per sezoną pasiūlymą, kuriuo bandoma išsaugoti jau trejus metus Malagoje žaidusį vilnietį.

Visgi pats M. Kuzminskas į tokį pasiūlymą žvelgia santūriai. „Visų pirma turiu asmeniškai pasikalbėti su „Unicaja“ prezidentu, o tada žiūrėsime“, – situaciją komentavo lietuvis.

Visgi pats informaciją paskelbęs ispanų žurnalistas Juanas Calderonas abejoja, kad vietos žvaigžde tapusį Mindaugą išsaugoti pavyks.

„Abejotina, kad M. Kuzminskas tęstų savo karjerą Malagoje. Lietuvis jau kurį laiką yra turtingų Turkijos ir Rusijos klubų – Stambulo „Darussafaka“, Stambulo „Fenerbahce“ ir Maskvos CSKA akiratyje“, – pažymi ispanas.

Žiemą M. Kuzminskas buvo siejamas ir su NBA lygoje rungtyniaujančiu Bostono „Celtics“ klubu.

„NBA klubai negali siūlyti sutarčių iki liepos pirmosios. Tiesa yra tokia, kad be darbo esu praktiškai pirmą kartą per savo karjerą, nežinau, kaip vyks visi reikalai. Visas pasaulis nori žinoti savo ateitį kuo greičiau, tačiau situacija neretai verčia palūkėti. Dabar visai smagu pasiilsėti“, – kalbėjo M. Kuzminskas. – Man nepaprastai patiko žaisti ir gyventi Malagoje ir galiu sakyti, kad šitas miestas tapo mano antraisiais namais. Kai čia atvykau, viskas atrodė kaip kitas pasaulis, tačiau dabar Andalūzijoje jaučiuosi kaip vietinis“.

Šį sezoną M. Kuzminskas buvo rezultatyviausias Malagos ekipos žaidėjas Eurolygoje, kur per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 12 taškų ir po lenta sugriebdavo po 3,4 atšokusio kamuolio.

Prieš išvykdamas į Malagą M. Kuzminskas profesionaliai rungtyniavo Vilniaus „Sakalų“, „Perlo“, Šiaulių „Šiaulių“ ir Kauno „Žalgirio“ stovyklose.

Pažymėtina, kad pastarosiomis dienomis „Unicaja“ žaidėjų rinkoje yra labai aktyvi. Klubas jau pratęsė sutartį su kitu Lietuvos krepšinio sirgaliams gerai pažįstamu krepšininku – serbu Nemanja Nedovičiui, kuris Malagoje žais ir artimiausius du sezonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)