S. Vidalis praėjusį sezoną žaidė San Sebastiano "Lagun Aro" ekipoje ir Ispanijos susitikime per mačą vidutiniškai pelnydavo 11,9 taško, atkovodavo 5,1 kamuolio ir atlikdavo 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Anksčiau krepšininkas net 9 sezonus žaidė Vitorijos "Caja Laboral", o 2009-2011 vilkėjo Madrido "Real" klubo marškinėlius.

R. L. Ukičius į Malagą keliasi iš Stambulo "Fenerbahce Ulker". Praėjusį sezoną įžaidėjas Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai pelnydavo 11,1 taško, sugriebdavo 2,8 kamuolio ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Atakų organizatorius Ispanijoje taip pat nebus naujokas. R. L. Ukičiui yra tekę žaisti "Caja Laboral" ir Barselonos "Regal Barcelona" ekipoje.

Tuo tarpu J. Gordonas pastaruosius dvejus metus praleido Maskvos CSKA gretose. 2011-2012 metų sezone gynėjas Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai mesdavo 6,7 taško, atkovodavo 1,9 kamuolio ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Primename, kad šią vasarą paaiškėjo ir naujasis "Unicaja" treneris. Kitą sezoną už komandos vairo stovės Jasminas Repeša.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją