Toks Rimanto Kaukėno paramos grupės turnyras yra organizuojamas jau antra kartą.

Pernai metais šis renginys pritraukė labai daug jaunimo, kurie tą kartą puikiai praleido laiką. Pasak organizatorių tai puiki proga žmones paskatinti išeiti į Vilniaus gatves, aktyviai leisti laisvalaikį bei tuo pačiu skatinti paramą ir atjautą šalia esančiam draugui, kuriam pagalbos tikrai labai reikia – turnyras buvo skirtas palaikyti sunkiai sergančius Lietuvos vaikus, kuriais Rimanto fondas jau rūpinasi daugiau nei septynerius metus.

Į labdaringą sporto renginį prizininkų pasveikinti ir komandų palaikyti atvyko krepšininkas Donatas Motiejūnas, žvaigždžių parodomosiose varžybose galėjome išvysti fondo steigėjo Rimanto Kaukėno suburtas komandas, kuriose žaidė dainininkai Donatas Montvydas, Tadas Juodsnukis, krepšininkai Martynas Gecevičius, Gintautas Vileita, Justinas Sinica, Virginijus Praškevičius, Steponas Babrauskas, broliai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Valdas Kaukėnas, Arvydas Šikšnius, grupės “8 kambarys” atlikėjai Karolis Talutis ir Deividas Alejūnas.

Turnyrą atidarė ir Lietuvos himną giedojo talentingoji Unė Dargytė, koncertą vilniečiams ir miesto svečiams dovanojo “8 kambarys”.

Atvykę garsūs krepšininkai atstovavo ir Darželinukų supertaurės komandas – Donatas Motiejūnas, Rimantas Kaukėnas, Mindaugas Lukauskis ir broliai Lavrinovičiai vedė mažuosius į svarbią pergalę.

Donatas Motiejūnas

„Vaikų gynimo diena simbolizuoja daug svarbių dalykų su kuriais turi susipažinti ir suaugęs, ir mažas pilietis. Būtent šis 3x3 krepšinio turnyras yra dar vienas įrodymas, kad padėti vieni kitiems galime įvairiomis formomis.

Džiaugiuosi, kad jaunimas noriai dalyvauja tokiuose renginiuose, žaidžia ne tik dėl savo pergalės, bet ir dėl sunkiai sergančių vaikų pergalių kovoje su sunkia liga. Atvykusieji turi puikų laiką, kuris virs ir nuostabiais darbais“, – apie iniciatyvą kalbėjo fondo steigėjas Rimantas Kaukėnas.

Visi turnyro dalyviai dovanų gavo specialiai šiam turnyrui paruoštus fondo marškinėlius, o prizininkai džiaugiasi vertingais rėmėjų prizais.

Už registraciją į turnyrą surinktos lėšos bus skirtos suteikti pagalbą krepšininko Rimanto Kaukėno paramos grupės globojamiems sunkiai sergantiems vaikams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)