„Sports Digitale“ praneša, kad Lietuvos čempionai yra pradėję derybas su 25-erių 199 cm ūgio krepšininku, galinčiu rungtyniauti lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose.

M. Mitchellas Europoje karjerą pradėjo 2021 m. ir du sezonu vilkėjo Strasbūro SIG marškinėlius, o šį sezoną leidžia Stambule.

Su „Bešiktaš“ jis debiutavo Europos taurės turnyre, kuriame per 28 minutes rinko 12,5 taško (39,5 proc. trit.), 4,9 atkovoto kamuolio ir 11,8 naudingumo balo vidurkius. Stambulo ekipa turnyre pasiekė pusfinalį.

Rezultatyviausias rungtynes M. Mitchellas sužaidė prieš Vilniaus „Wolves“, kai sukratė 21 tašką. Naudingiausias mačas jam buvo prieš čempionę Paryžiaus „Paris Basketball“, kai pelnė 16 taškų, atkovojo 10 kamuolių, išprovokavo 9 pražangas ir surinko 31 naudingumo balą.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad „Žalgiris“ ketina iš Miuncheno „Bayern“ išpirkti Sylvainą Francisco, o „Monaco“ iš kauniečių gali perpirkti latvį Rolandą Šmitą. Klubą po sezono tikrai paliks ir lyderis Keenana Evansas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją