Be apšilimo ir prasimėtymo R. Kurtinaitis jaunesnį kolegą įveikė rezultatu 4:3, taip įrodydamas, kad jo auklėtiniai ne veltui VTB lygoje yra pirmi pagal pataikytus tritaškius.

Abu treneriai metė po dešimt metimų iš penkių skirtingų vietų. Pirmasis pradėjo svečias R. Kurtinaitis ir susirinkusius žurnalistus nustebino pademonstravęs tik 40 procentų taiklumą.

Tuo tarpu D. Maskoliūnas nestokojo geros nuotaikos. Vėluojančiam R. Kurtinaičiui grasino techniniu pralaimėjimu, pašiepdavo, tačiau žengęs prie tritaškio linijos neatrodė susikaupęs. Pirmi penki paleisti metimai skriejo pro šalį.

Pats treneris nesureikšmino šios pergalės ir varžybų, teigė, kad nėra patenkintas rezultatu, bet nestokojo geros nuotaikos.

„Mes juk meistrai, mums apšilimo nereikia. Nemanau, kad šitą konkursą laimėjau. Tiesiog pralaimėjo Darius, mano rezultatas tikrai nėra geras. Mes buvome žaidėjai, abu treneriai ir džiaugiuosi, kad jis mane gerbia ir pasidavė“, – juokavo R. Kurtinaitis.

R. Kurtinaitis prisipažino jautęs šiokį tokį spaudimą. „Komanda žiūri, žurnalistai žiūri – apvilti nieko negaliu“, – pridūrė Rusijos komandos treneris.

Prieš susitikimą abu treneriai teigė, kad pasiruošimui šioms varžyboms daug laiko neskyrė. R. Kurtinaitį spaudė įtemptas varžybų ir treniruočių grafikas, o D. Maskoliūnas didesnį dėmesį skyrė pirmadienio varžyboms prieš „Chimki“.

Šis linksmas renginys buvo tik preliudija prieš rimtas pirmadienio rungtynes.

Šiuo metu Maskvos srities „Chimki“ VTB lygos A grupėje užima antrąją vietą, o vilniečiai žengia šešti. Į kitą etapą pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, tad „Lietuvos ryto“ krepšininkai, likus trims turams iki reguliariojo sezono pabaigos, negali jaustis saugūs, o likę stovėti šeštoje pozicijoje, jau pirmąjame rate gautų galingus varžovus, šiandien pirmąją vietą grupėje užsitikrinusį Kauno „Žalgirį“.

„Lietuvos ryto“ ir „Chimki“ varžybos prasidės pirmadienį 19:00 Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)