Trečiojo kėlinio pradžioje susidūręs su varžovu J. Lauvergne nesėkmingai griuvo ant parketo ir iškart susiėmė už dešiniojo peties. Į rūbinę patraukęs prancūzas kėlinio pabaigoje dar pabandė sugrįžti į aikštelę, tačiau po kelių minučių nebegalėjo tęsti žaidimo, o žaliai-balti patyrė antrą nesėkmę iš eilės – 64:70.

Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad vidurio puolėjo trauma yra rimta ir be krepšinio J. Lauvergne'as turės pailsėti mažiausiai 4–6 savaites. Pečiui gyjant jo būklė bus įvertinta iš naujo.

Pagal dabartines prognozes, 30-metis prancūzas gali praleisti 7-10 Eurolygos rungtynių, o tai – ketvirtadalis viso sezono.

Praradęs vieną pagrindinių aukštaūgių „Žalgiris“ ieškos pastiprinimo priekinėje linijoje, kurioje liko tik Joshas Nebo, Marekas Blaževičius, Paulius Jankūnas ir Tyleris Cavanaugh.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)