– Ty, tai buvo paskutinės jūsų rungtynės vilkint „Žalgirio“ marškinėlius. Kokius įspūdžius išsivežate iš Kauno? – po rungtynių su „Unicaja“ „Kauno diena“ paklausė įžaidėjo.

– Pergalė atsisveikinimui – ypatingas atvejis. Neneigsiu, emocijos veržėsi per kraštus. Norėjau atsidėkoti aistruoliams už puikų palaikymą. Esu patenkintas čia praleistu laiku. Buvo labai naudinga susipažinti su kitokia krepšinio kultūra, žaisti nuostabioje komandoje. „Žalgiris“ – puikus klubas, turintis labai gerą organizaciją. Tai buvo labai smagi patirtis ir net šiek tiek liūdna išvykti.

– Ko palinkėtumėte „Žalgiriui“?

– Tikiuosi, kad komanda iškovos dar kelias pergales ir pateks į kitą Eurolygos etapą. (...) Domėsiuosi, kaip žalgiriečiams seksis toliau.

– Ko labiausiai pasiilgsite?

– Komandos draugų. (...) Kartu buvome, kai mums sekėsi ir kai nesisekė. Tai labai svarbu. Čia pažinau puikius žmones, kurie tapo mano geriausiais draugais. Tai Jankūnas (Paulius – aut. past.), Robertas (Javtokas), Marko (Popovičius), Mantas (Kalnietis). Myliu šiuos vaikinus ir palikti juos labai liūdna.

– Ar buvo naudinga rungtyniauti Europoje?

– Manau, kad taip. Čia puikiai išmokau žaidimą dviese prieš du. Teko mokytis to iš Manto, nes jis šį derinį žaidžia geriau nei aš. Kasdien matydamas jį per treniruotes ir žaisdamas su juo išmokau kelis dalykus, kuriuos tikrai galėsiu pritaikyti NBA.

– Džiaugiatės, kad grįžtate į NBA?

– Šiek tiek pasiilgau NBA krepšinio, trenerių, komandos draugų. Krepšinis ten kitoks – greitesnis ir mobilesnis. Džiaugiuosi, kad išmokau ir europietiškojo žaidimo subtilybių.

– Galbūt kada nors dar sugrįšite rungtyniauti į Europą?

– Kas žino? Mano sutartis su „Nuggets“ klubu dar galioja šešerius metus. Tačiau jei vėl bus NBA lokautas, sugrįžčiau į „Žalgirį“, - dienraščiui „Kauno diena“ sakė T. Lawsonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją