Į Vilnių FIBA Pietų Amerikos vicečempionas atvyko Marcelo Nicola kvietimu. Bet šį atleidus, N. Laprovittola vis garsiau reiškė nepasitenkinimą savo pareigomis. Kantrybė gynėjui trūko, kai prie „Lietuvos ryto“ vairo stojo Tomas Pačėsas, panorėjęs, kad argentinietis žaistų ne įžaidėjo, o atakuojančio gynėjo pozicijoje.

„Jau kurį laiką turime naują trenerį, jis komandoje mane mato kaip atakuojantį gynėją, o ne įžaidėją. Tai man yra naujas vaidmuo. Tikrai nesijaučiu labai patogiai“, – UCU radijui prieš kelias dienas pareiškė argentinietis.

Lrytas.lt skelbia, kad N. Laprovittolos labai norėjęs Madrido „Estudiantes“ klubas sumokėjo solidžią išpirką. Už ją vilniečių ekipos vadovai ieškos legionieriui pamainos. Pranešama, kad visi svarstomi kandidatai taip pat yra užsieniečiai.

„Visada svajojau apie žaidimą Ispanijoje, tačiau įvykių skubinti nenorėjau. Lietuvoje žino, ką aš mąstau. Manau, kad ACB lyga yra pajėgesnė ne Lietuvos“, – neslėpė N. Laprovittola.

Šią vasarą jį viliojo Bilbao „Basket“ klubas, tuomet gynėjas pasirinko M. Nicola ir „Lietuvos ryto“ pasiūlymą.

Šio sezono LKL čempionate argentinietis vidutiniškai rinkdavo 10,9 taško, 2,3 atšokusio kamuolio ir 4 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)