Po rungtynių T. Pačėsas iš pradžių gyrė „Lietkabelio“ komandą.

„Sveikiname „Lietkabelį“ – tai komanda, turinti charakterį, ji kovoja iki galo, nors ir pralaimi seriją 0-2. Ketvirtame kėlinyje jie puolime žaidė fenomenaliai ir vertė jaudintis ir mus, ir sirgalius. Manau, kad reguliariame sezone „Lietkabelis“ buvo vertas užimti aukštesnę vietą“, – kalbėjo treneris.

Prakalbęs apie savo komandos pasirodymą, T. Pačėsas nebuvo toks pozityvus. Labiausiai strategui nepatiko vaikiškos auklėtinių klaidos.

„Šiandienos rungtynės vėl neramina – nebranginame kamuolio, suklystame lygioje vietoje. Rinktinės žaidėjai, kandidatai į rinktinę daro klaidas viduryje aikštelės varydamiesi kamuolį, perduodami jį, o tai tikrai optimizo neprideda. Tai ir yra didžiausia mūsų problema. Jei išspręstume šią problemą, galėtume žaisti daug laisviau.

Visgi džiugina laimėta kova dėl kamuolių, rezultatyvūs perdavimai. Tačiau pastarųjų būtų dar daugiau, jei apmažintume žioplų, vaikiškų, nereikalingų klaidų skaičių.“

LKL pusfinalyje „Lietuvos rytas“ susitiks su Klaipėdos „Neptūno“ ir „Šiaulių“ poros nugalėtoju. Šioje poroje 2-1 pirmauja „Neptūno“ ekipa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)