"Tracy atsisakė žaisti rinktinėje", - sakė L.Brownas. Be to, treneris pridūrė, jog tokiam krepšininko apsisprendimui, tikriausiai, didžiausios įtakos turėjo įvyksiančios vestuvės.

Atstovauti savo šalies rinktinei jau atsisakė Ray Allenas (Rėjus Alenas), Jasonas Kiddas (Džeisonas Kidas), Kevinas Garnettas (Kevinas Garnetas), Karlas Malone'as (Karlas Malounas), Kobe Bryantas (Kobė Brajantas), Vince'as Carteris (Vinsas Karteris), Eltonas Brandas (Eltonas Brendas) bei Kenyonas Martinas (Kenjonas Martinas). Kol kas nežinoma, ar nacionalinei ekipai padės "Los Angeles Lakers" ekipos milžinas Shaquille'as O'Nealas (Šakilas O'Nilas).

Jau kurį laiką NBA lygoje sklando gandai, neva atsisakyti žaisti rinktinėje gali ir Jermaine'as O'Nealas (Džermeinas O'Nilas). Paklaustas, ką apie tai mano, Larry Brownas išsisuko nuo tiesaus atsakymo. Pats krepšininkas į tokį patį klausimą irgi neatsakė, teigdamas, jog dabar didžiausią dėmesį skiria atkrintamosioms varžyboms.

Kalbėdamas apie žaidėjų atsisakymą žaisti rinktinėje, L.Brownas sakė: "NBA lygoje yra labai daug jaunų ir talentingų žaidėjų, kurie norėtų būti rinktinės dalimi".

Visgi, Larry Brownas buvo nustebintas ne vien dėl krepšininko atsisakymo. Trenerį nustebino ir tai, jog Tracy McGrady apie atsisakymą žaisti pranešė būtent jam. "Man žaidėjai apie tai nesako. Nė vienas iš jų nenori to pasakyti. Daugelis žaidėjų yra man prižadėję žaisti rinktinėje, tačiau jie nesirodo".

JAV nacionalinės ekipos treneris pridūrė, jog komandoje norėtų matyti ir veteraną Reggie Millerį (Redžį Milerį), tačiau patvirtino, jog nepeiks nė vieno atsisakiusio žaidėjo.

"Skaudu, kad negalime surinkti tos pačios komandos, kuri praeitais metais iškovojo kelialapį į olimpiadą. Skaudu jau vien dėl atlikto darbo. Tačiau, aš žiūriu į viską iš šviesiosios pusės - rinktinėje žais Stephonas Marbury (Stefonas Marberis), LeBronas Jamesas (Lebronas Džeimsas), Amare'as Stoudemire'as (Amarė Staudemairas), Richardas Jeffersonas (Ričardas Džefersonas). Tiems vaikinams tai bus nuostabi galimybė", - kalbėjo L.Brownas.

JAV rinktinėje jau sutiko žaisti Mike'as Bibby (Maikas Bibis), S.Marbury, Allenas Iversonas (Alenas Aiversonas), L.Jamesas, R.Jeffersonas, Shawnas Marionas (Šonas Merionas), A.Stoudemire'as, Timas Duncanas (Timas Dankanas) bei J.O'Nealas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją