PAO į pergalę vedė Kendrickas Nunnas, kuris per 38 minutes pelnė 26 taškus ir surinko 27 naudingumo balus. Euforijoje atsidūrę Atėnų ekipos sirgaliai greitai sužinojo dar vieną gerą naujieną.

Chema de Lucasas praneša, jog K. Nunnas pratęsė sutartį su „Panathinaikos“ dar dviems sezonams. Taip pat pridedama, jog amerikietis vasarą turi galimybę išvykti į NBA.

Gynėjo lyderystė atsiskleidė Eurolygos ketvirtfinalio metu, kuomet šis vidutiniškai rinko po 19,2 taško ir 16,8 naudingumo balo.

Reguliariajame sezone K. Nunnas rinko po 15,9 taško, atkovojo po 2,6 kamuolio, atliko po 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 11,8 naudingumo balo vidurkį.

Eurolygos pusfinalyje Mariaus Grigonio atstovaujamas „Panathinaikos“ susitiks su „Monaco“ ir Stambulo „Fenerbahče“ serijos nugalėtoju. Šiame ketvirtfinalyje taip pat prireiks penktųjų rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją