Po porą sezonų Niujorko „Knicks“ ir Orlando „Magic“ gretose jau praleidęs Iggy kitą savaitę Toronte dalyvaus „Raptors“ klubo rengiamoje keturių dienų žaidėjų ministovykloje, praneša basketnews.com žurnalistas Donatas Urbonas.

Nors 24-erių I. Brazdeikio sutartis su „Žalgiriu“, sudaryta pagal formulę „1+1“, tebegalioja ir kitiems metams, joje yra išlyga dėl galimybės keltis į NBA.

„Kokia I. Brazdeikio ateitis? Manau, jo širdis linksta link NBA, o jei ten nepateks, dideli šansai, kad pasiliks „Žalgiryje“. Be abejo, jo žaidimas bangavo, visko buvo, bet per šiuos metus įgavo patirties ir kitais bus geresnis“, – po šeštadienį laimėto LKL finalo teigė treneris Kazys Maksvytis.

Šį sezoną Ignas Eurolygoje vidutiniškai rinko po 11,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad vienintelei NBA lygoje ekipai iš Kanados vadovaus ir vienintelis strategas ne amerikietis.

„Raptors“ pasiekė susitarimą su 44-erių metų specialistu iš Serbijos Darko Rajakovičiumi, kuris pastaruoju metu darbavosi Memfio „Grizzlies“ trenerių štabe.

Torontiečiai (41-41) šiame NBA sezone Rytuose liko devinti ir į atkrintamąsias varžybas nepateko, tad nusprendė skirtis su Nicku Nurse'u.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją