Žodžių į vatą nevyniojęs strategas teigė, jog jam yra gėda už savo auklėtinius ir vaizdžiai apibūdino tai, kaip „Neptūnas“ atrodė aikštelėje.

„Labai didelė gėda dėl to, kaip žaidžiame namuose. Praleidžiame 103 taškus... Net sunku surasti kažkokių žodžių. Šiandien buvome lėti, stori, nemotyvuoti ir dar nelabai protingi. Kai yra tokie dalykai, tai iki krepšinio, paprasčiausiai, neateinama. Sunku kažką kalbėti apie krepšinį, nes šiandien mes jo nežaidėme.

Apie gynybą nėra jokių žodžių. Turėjome energijos bėgti ketvirtajame kėlinyje, kai nugalėtojas buvo aiškus, bet neturėjome energijos gintis per pirmąjį ketvirtį. Tai atrodo labai keistai. Ketvirtas kėlinys sumažino gėdingą skirtumą, bet sužaisti vieną kėlinį neužtenka.

Nerimo tai neneša. Žinau, kaip būna po tokių rungtynių. Kai dega užpakaliai, atsiranda koncentracija. Tik negaliu suprasti, kodėl neišvengiame to, tokių smūgių. Mes labai sunkiai renkame taškus ir taip sugadiname darbą, kurį padarėme prieš tai“, – dėstė K. Maksvytis.

Tuo metu nugalėtojų vairininkas Gediminas Petrauskas paaiškino, kas padėjo užfiksuoti šio sezono „Betsafe-LKL“ rekordą ir pataikyti net 19 tolimų metimų.

„Labai džiaugiamės žaidėjų atsipalaidavimu. Tuo, kaip jie mėgaujasi žaidimu. Esame išretinti traumų, todėl negalėjo būti mūsų gynyba kokybiška. Mūsų gynyba šlubavo ir ketvirtame kėlinyje praleidome 30 taškų. Nenorėčiau, kad žaidėjai taip atsipalaiduotų, nes įkritęs vienas ar kitas metimas, likus trims minutėms, galėjo įnešti labai daug intrigos“, – kalbėjo G. Petrauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)